Keisinger ház

More
13 years 2 months ago #4259 by Nyarlathotep
Replied by Nyarlathotep on topic Keisinger ház
-"Oké, ha te akarsz neki magyarázni, de ha valami programotok van, akkor mondtam, nyugodtan rám bízhatod a dolgot." mondja Kathy.

Ezután fogtok neki a mateknak, ami így, hogy már tényleg csak egy embernek kell magyarázni, gyakorlatilag bagatellé teszi az egészet, f?leg így, hogy két különböz? néz?pontból tudjátok elmagyarázni a dolgot. Ha az egyiket nem értené, még ott a másik és ha egyik se volna jó, akkor is ha váltotok két különböz?re váltotok. Gyakorlatilag dupla hatékonysággal dolgoztok, így délután négyre készen is vagytok az utolsó adaggal, már csak a holnapi gyakorlás van hátra, azt meg most nem lehet letudni, hisz ülepednie kell a tananyagnak és be kell integrálódnia az eddig megszerzett tudásba, ami meg id?. Azért nem gondoltad, hogy még id?tök is maradni fog egy ekkora kiesés pótlásánál, az viszont hogy mégis maradt ha jól sejted a teának és az utolsó ment?ötletnek köszönhet? amit hozott. Gyanítod ha kísérlettel is igazolni tudod a módszer hatékonyságát, akkor ez az egyetlen olyan villámtanulási módszer ami Mátrix és programok nélkül is m?ködik azaz nem annyi a dolog, hogy sokkal gyorsabb rendszerid?ben tanulod le azt a sokat, hanem sokkal kevesebb id? alatt is meg lehet érteni a dolgokat. Hasonló dolgokat a 20. szd. közepe-vége felé számtalant megírtak, viszont a pszichológiai háttér hiánya miatt egyik sem m?ködött megfelel?en. Ez viszont ha jól sejted igenis m?ködik, csak igazolni kellene és szabadalmaztatni. Ezen gondolkozol egy rövid ideig, hátha közben fölbukkan Azumi, bár ennek egyre kisebb esélyét látod. Csak tudnád, hogy mett?l meddig dolgozik... Így viszont akár az is lehet, hogy éjfélkor toppan be, addig viszont tengernyi id?d van, de még ha csak este 8-kor jönne, hát addig is.

Csapat riadó!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
13 years 2 months ago #4268 by danka90
Replied by danka90 on topic Keisinger ház
- Na, egész ügyesek voltunk, ez jutalmat érdemel. Erika, mennyire fulladtál ki, mit szólnál egykis pihentet? hajózáshoz, csak itt, partközeli vizeken, pont jó szieszta lenne holnapig. Végre van egy kis id?nk, ki kellene használni. De ha gondolod, márhova is mehetünk. Kathy azt mondta, ha Azumi megjön, elmondja neki a maradékot. LEhet, hogy t?le sokkal érthet?bb is lenne. Szóval mi ráérünk sok mindenre. Mihez lenne kedved?

More
13 years 2 months ago #4273 by Nyarlathotep
-"Hát ha el akarsz vinni valahova, rád bízom a dolgot, csak légyszi ne hajóra. Alapból semmi bajom nincs vele, csak most annyi minden történt, meg vizsgáznom is kell majd, meg minden és most teljesen össze van szorulva a gyomrom. Ha majd letudtuk a tesztet és kiderül hogy nem blokkoltam le és buktam meg, akkor szívesen elmegyek veled akár hegyet mászni is, de most ez így nem jönne ki jól. Biztos, hogy faltól falig mennék és folyton kapaszkodnék és a végén a vízben kötnék ki vagy tengeribetegen valamelyik kabinban."

Csapat riadó!

More
13 years 2 months ago #4287 by danka90
- Rendben, akkor semmi gyomorforgató, fárasztó elfoglaltság nem jön szóba. Kellene egy hely, ahol kicsit elterelik a figyelmed a közelg? vizsgáról. Legyen mondjuk a mozi. Kissé elcsépelt, de most pont jó lenne beülni egy filmre, utána megvacsizni, sétálgatni egyet. Mit szólsz? Meg is nézem hol mit adnak.

Majd míg Erika végiggondolja, hogy mihez mennyire lenne kedve, gyorsan a karpántomon megnézem, hogy milyen filmeket adnak a közeljöv?ben. Amit keresek, az valami tartalommal is rendelkez?, de alapvet?en vidám film. Nem csak a bugyuta, semmitmondó vígjáték, hanem egy kicsit értelmesebb, amir?l lehet is beszélgetni, de azért nem a mélyenszántó filmdráma kategória. Emellett a közelmúlt eseményeire való tekintettel akció/horror/thriller/vagy er?sebb krimi szóba sem jöhet. Kalandfilm jó lehet, ha nincsenek benne nagy, embereket szétszaggató vadállatok.

More
13 years 2 months ago #4289 by Nyarlathotep
-"Remélem nem bántottalak meg ezzel a hajós dologgal, de tudom, hogy nem sikerülne annyira jól, mint szeretném. Az a baj, hogy sosem voltam annyit hajón, hogy megszokjam. Ha majd jobban ráérek a dologra, akkor akár egy hosszabb útra is elmehetünk, ha anyuék megengedik."
-"Ilyen kemények? Azt hittem fölt?nt nekik, hogy közben feln?ttél." jegyzi meg Kathy.
-"Az fölt?nt, de azért csak aggódnak ha kikerülök a bácsikám látóteréb?l, ha viszont hosszabb útra megyünk és nem csak a büdös kiköt?ben akarunk hánykolódni, biztosan ki fogunk kerülni egy id?re."
-"Aminek a lehet?ségét most zártad ki."
-"Ugyan Kathy, a családom nem kukkolók gyülekezete, egy elementál vagy egy ?rz?szellem meg nem a világ. Gondolom te se kapcsolod ki a mobilodat csak lenémítod, akkor is ha randira mész. Ha már mobil és azért van, hogy kéznél legyen, más nem ha a 911-et kell hívni, akkor nem akkor akarsz vele szenvedni, amikor az életed múlik rajta."
-"Oké, de a mobilnak nincs öntudata, lelke, akarata és nincs rajta egy olyan kamera ami állandóan megy. Tudod, ha figyelnek abban maga a tény hogy figyelnek a zavaró, akkor is ha tudod, hogy a kutya se fogja megnézni, hogy mi van a kamerán és még fölvétel se készül."
-"Paranoid vagy. Egyébként meg honnan tudod, hogy nem figyelnek állandóan a másik oldalról? Az érzelmek nagyon messzire ellátszanak ám az asztrális síkon, nyomuk is marad, szóval igen valószín?, hogy akadt pár szellem vagy mágus vagy valaki más, aki megfigyeljen téged a hálószobában, úgy hogy észre se vetted. Ha folyton arra gondolsz, hogy kik figyelnek, csak paranoid leszel. Oké, te már nem..."
-"Köszi..."
-"Szerintem tör?dj bele, hogy ezt nem lehet elkerülni. Sosem lehetett, csak amíg nem tudtuk hogy igazi addig nem zavart. Egyébként sokakat most se zavar, még a hív?k közül sem, pedig ugye tudjuk, hogy a hit az totemekhez és szellemekhez kapcsolódik. A Teremt? szeme tényleg mindent lát és látott eddig is. Eddig se zavarta sok minden, most se fogja."
-"Jó, de azért akkor se kellemes az a szempár a hátad közepén."
-"De pont ezt mondom, hogy ha eddig nem zavart... Egyébként Azumit se zavarja, s?t Ottot sem, legalábbis nem hallottam panaszkodni egyiket sem, pedig Otto biztosan panaszkodna."
-"Mondjuk igaz..."
-"Majd a teszt után biztos lesz valaki aki segít neked belefeledkezni." modja Erika Kathynek cinkosan mosolyogva.

-"Bocs, hogy belefeledkeztem, mindjárt mehetünk, csak fölveszek valami szalonképeset." mondja Erika neked.

-"Hogy Erikának mekkora mázlija van..." mondja Kathy félig maga elé félig csak úgy a konyhának.

Csapat riadó!

More
13 years 2 months ago #4292 by danka90
Hmm, szóval mindig figyelnek. De ezek szerint Ottot is. És ?t nem zavarja. Akkor talán engem sem kéne, hogy zavarjon. Jó, nem is fog. Az elhangzott beszélgetésb?l minden számomra fontos infót hallottam, jobb, ha nem firtatom ezt a témát, még a végén Erika paranoiásnak hisz. Ha ? ennyire könnyen veszi, nincs más választásom, mint nekem is elfogadni. Ez amolyan velejárója a mágus családnak, ahogy nézem...

Erikának mázlija van? Miért? Miattam? Na jó, azt nem hiszem. De akkor miért? Inkább erre sem kérdezek rá, mert furcsa szituációt szülhet. Nem akarok zavarba jönni. Olyan jól indul ez az este. Ja a mozi. Inkább belemászok a karpántomba és úgy teszek, mintha nem hallottam volna Kathyt. Aztán gyors témaváltás:

- Kathy nem ismersz egy jó mozit a városban? Tudom, mind hasonló, de van tapasztalatod, hogy melyikbe érdemes menni és melyikbe nem?

Time to create page: 0.284 seconds

Útvonal

Aktuális gondolatok

Ha saját szerepjátékot alkotnál, legyen az első kérdés az: Van-e valami olyan játék, amivel játszanál, de nem elérhető a piacon?

Bejelentkezés

Kereső

Cookie kezelés

This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.